TIJDELIJK GRATIS VERZENDING ✔️ 🇳🇱 🇧🇪

Hieronder een overzicht van de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag of opmerking? Stuur dan jouw vraag/opmerking naar info@cartographed.nl of whatsapp ons op 030 - 2072 994

 

 

Wanneer komt mijn bestelling binnen?

De levertijd van de poster is 2 tot 5 werkdagen. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je een Post NL track & trace nummer.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Bestellingen worden elke dag verwerkt en de print wordt de volgende dag afgedrukt. Wanneer u uw bestelling wilt wijzigen, doe dit dan nog dezelfde dag. Mail of app ons zodat wij jouw bestelling nog op tijd kunnen wijzigen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De A4 en A3 poster worden in een stevige envelop verzonden en de verzendkosten hiervan zijn €3,95. De A2 poster wordt in een koker verzonden en de verzendkosten hiervan zijn €5,95.

 

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

In onze webshop kun je veilig betalen met Ideal, Creditcard, Bancontact, Sofort, Giropay en Apple Pay.

Achteraf of gesplits betalen is ook mogelijk via Klarna.

 

Hoe ontvang ik mijn factuur?

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, krijg je via de mail een orderbevestiging. Dit is tevens ook de factuur. Heb je deze mail niet ontvangen? – Kijk dan even in je spam/ongewenste mail. Wil je een offerte voor een product op maat? Neem dan contact met ons op.

 

Op wat voor soort papier wordt mijn print afgedrukt?

De A4 en A3 posters worden afgedrukt op 250 grams mat papier. De A2 poster wordt op 190 gram afgedrukt. De afdruk wordt in CMYK-kleuren bij een gecertifieerde drukkerij geprint. Omdat je op je computer en/of telefoonscherm RGB-kleuren ziet, kan er in de afdruk een (heel) klein kleurverschil zitten.